Els animalons del Cap de Creus

L'activitat "Animalons de Cap de Creus" és una experiència perfecta per a tota la família. Descobreix el fascinant món de la vegetació del Cap de Creus i les sorpreses que amaga.

Amb l'ajuda de salabrets, safates, fitxes i altres eines, tindràs l'oportunitat d'explorar la vegetació i trobar els petits i encantadors "animalons" que hi viuen. Cada descobriment et portarà a conèixer més a fons l'ecosistema que s'amaga en aquest lloc únic.

Aquesta activitat és perfecta perquè puguis gaudir amb tota la família. Seràs part activa de la recerca i podràs aprendre de forma participativa sobre la biodiversitat i la importància de conservar aquest entorn natural.

Sigui que estiguis en companyia dels més petits o dels més grans, tots podreu gaudir d'aquesta experiència en família, immersos en la natura i envoltats de la riquesa biològica del Cap de Creus.

Prepara't per a una activitat emocionant, plena de descobertes i aventures, on podràs connectar amb la natura i compartir moments inoblidables amb els teus ser estimats. No deixis escapar aquesta oportunitat de connectar amb el món natural i aprendre de forma divertida i participativa.

Lloc de trobada

La Oficina de Turisme del Port de Llançà

Els animalons del Cap de Creus

Informació i reserves

turisme@llanca.cat

  • Preu per persona: 3,00 €